Stiftelsen är grundad

20180519_115534

Stiftelsen Sundare Liv är grundad.

Äntligen är det klart. Ett etappmål är nått. Stiftelsen är grundad och värdet av min uppfinning är säkrad för lång tid framåt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det här steget kommer att göra skillnad. Jag ser framför mig att sund konsumtion av sunda produkter kan bidra till att återbygga naturkapital. Det finns många trender i samhället som pekar i samma riktning. Det är dags för en omställningen på riktigt.

Vi som har arbetet fram Stiftelsen är Anders Bosenius och jag. Under tio års tid har vi arbetet för att kommersialisera uppfinningen Zwahlenska miljömetoden. Arbetet har haft sina ups and downs. Så här i backspeglen har vi sett att uppfinningen är ”för bra”. Striden har stått om vem som ska kontrollera penningströmmen när uppfinningen väl genererar värde. Nu är striden ur världen. Uppfinningen och rättigheterna kontrolleras av Stiftelsen Sundare Liv och värdet av uppfinningen kommer alla till del.  Hoppas att alla kan se storheten i det hela och glädjas åt att något får vara allt igenom sunt.