Eva Zwahlen

Allt från Dorotea Design

Eva Zwahlen Dorotea Design 2 foder sockel xs

Med vår unika metod designar jag nya inredningsprodukter av trä för moderna hem som samtidigt tar fasta på vår långa tradition av trähusbyggande. Viktigt för mig är att bevara träkänsla i produkterna och samtidigt höja intrycket med hjälp av mönster och färger. Mina inredningsprodukter passar i dagens moderna miljöer som får ett exklusivare intryck genom att materialet är just äkta. Naturmaterialet bär med sig en bred variation som aldrig ett konstgjort material har. Det är det som känns i det färdiga resultatet. Att höja värdet av trä med design är utgångspunkten i allt mitt arbete.

Designade träprodukter finns nu som golvlist, dörrlist, fönsterlist, panel, boasering, väggskivor m.m.

Eva Zwahlen Dorotea Design 1

#evazwahlen #doroteadesign #lister #golvlist #foderlist #sockel #fönsterlist #dörrlist #Lappland #panel #träpanel #boasering #träinredning

designad list, designade lister, designad panel, designade paneler, dekorationsträ, dekorationslister, dekor, inredning, heminredning, mönstertryckt panel, gravyrtryckt trä, Generation xWoodline, grönt patent, klimatsmart inredning, liggande panel inomhus, stående panel, boasering, halvpanel, brösthöjd, bröstning, takpanel, takfris, väggfris, fris, takmålning, takmålningar, väggmålning, väggmålningar, ådringsmålning, stöppling, stöppla, dekorationsmålning, ådringsmålare, allmoge, dalamålning, kurbits, rosenmåleri